Beachvolleybal

Elk jaar na het seizoen is het zover, beachvolleybal! Er word dan altijd gevolleybald op het strand bij het Kleine Zeetje. Daar zijn 2 volleybalvelden bij de Westdijk dichtbij de Orka.

Doe mee!

Het beachvolleybalseizoen start meestal rond mei/juni. Leden vanaf 16 jaar en ouder zijn van harte welkom om mee te doen. Op dinsdagavonden komen onze leden bijeen bij het Kleine Zeetje om samen te volleyballen gedurende de zomer. Ook op andere avond is het mogelijk om met clubgenoten een balletje te slaan, afhankelijk van het animo. Om goed te kunnen beachvolleyballen heb je tenminste 4 personen nodig (2 in elk team). Hoeveel mensen er aanwezig zijn word bijgehouden in de Whatsappgroep van de aanvoerders. Het kan dus zo zijn dat er soms geen beachvolleybal is en soms elke dag van de week.

Zorg er dus voor dat je op tijd aangeeft bij je aanvoerder of je mee wilt doen of niet en op welke dagen je beschikbaar bent! Gasten zijn hiervoor natuurlijk ook van harte welkom om mee te spelen en de sfeer van onze vereniging te proeven.